Specific Pharma søger Sourcing Specialist

Specific Pharma sourcer lægemidler til patienter, som ud fra et lægeligt skøn ikke kan behandles tilstrækkeligt med medicin, der allerede er på markedet i et land. Disse ikke-registrerede specialiteter (IRS) udleveres på apoteket på baggrund af en udleveringstilladelse fra Sundhedsmyndighederne. Desuden sourcer Specific Pharma også lægemidler til kliniske forsøg. Vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder og leverandører for at sikre patienterne hurtig adgang til den nødvendige behandling, og vi er den førende leverandør af IRS i Norden.

Den foretrukne samarbejdspartner
For at sikre Specific Pharmas vækst, prioriterer vi viden, kvalitet og professionelle relationer med kunder,leverandører og myndigheder. Teamet agerer ambitiøst og dynamisk med fokus på vores værdier om faglighed, ærlighed, engagement og udvikling. Vi stiller krav og har store forventninger til vore medarbejdere, og har samtidig et sundt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor sparring og vidensdeling er en vigtig del af dagligdagen.

Stillingen refererer til Head of Sourcing og du vil også få et tæt samarbejde med Kvalitet, Salg og Logistik.

Primære opgaver:
• Fremskaffelse af oplysninger om ikke registrerede lægemidler, herunder produktinformation, priser og tilgængelighed.
• Rådgivning, servicering og problemløsning for kunder, såsom apoteker, grossister og medicinalindustrien.
• Kontakt til globalt netværk af leverandører.
• Kontakt til sundhedsmyndighederne.
• Udfærdigelse af produktansøgninger til myndigheder.

Kvalifikationer:
Du er Cand. Pharm. Du har et generelt medicinsk produktkendskab, grundlæggende kendskab til forsyningskæden for lægemidler, GDP/GMP, lovgivningen omkring lægemidler, regulatoriske krav samt kendskab til diverse internationale farmaceutiske opslagsværker. Du besidder gåpåmod og faglig indsigt til argumentation overfor myndighederne. Dertil er du en god kommunikator, også på engelsk, som du behersker både mundtligt og skriftligt. Du har minimum 3-4 års generel erhvervserfaring. Dog er det ikke et krav at du har erfaring med sourcing, idet vi tilbyder den nødvendige oplæring.

Som person har du:
Fokus på service, høj faglighed og flair for købmandskab. Du trives med selvstændigt farmaceutisk ”detektivarbejde” – og brænder for at finde de allerbedste løsninger til vores kunder. Du er grundig og effektiv og især forstår du, hvor afgørende det er for vores kunder at vi agerer hurtigt og med korte svartider – og løbende prioritering er en del af hverdagen. Du er ansvarsbevidst på egne og teamets vegne, og din skarphed, dit udadvendte væsen og imødekommende facon skaber både gode relationer og gode resultater. Du trives både med fordybelse i rutineopgaver, projektarbejde og ad hoc opgaver. Endelig er du en udpræget teamplayer, der bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø og udviser det engagement og den fleksibilitet, som er afgørende for et mindre team i en virksomhed i vækst.

Specific Pharma tilbyder:
En spændende og dynamisk arbejdsplads i vækst med rigtigt gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi er dedikerede til at source medicin, der er svær at skaffe og vi vil være den mest attraktive samarbejdspartner indenfor sourcing af speciallægemidler til særlige patientgrupper. Du bliver en del af et professionelt og fagligt stærkt team af kolleger, der er engagerede og forskellige, og som har det godt sammen. Vi arbejder tæt sammen på tværs af alle afdelingerne og sidder derfor i et åbent kontormiljø. Specific Pharma har ambitiøse mål for fremtiden og er derfor i en opbygningsfase, hvor forandringer, systemudskiftninger og ændrede arbejdsgange er en del af hverdagen. Du vil referere til Head of Sourcing – Søren Bodholt Andreasen.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesvilkår. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Director of Business Development and Sourcing – Martin Mønster Poulsen (5155 8699) eller HR Partner – Thomas Pedersen (3614 2293).

Tiltrædelse: 01.11.2018
Ansøgningsfrist: Senest 31. august 2018. Vi indkalder løbende til samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Contact

Do you want Specific Pharma to contact you?
Request form By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

x

Request

Please fill in as much as possible and send the request. We will answer your inquiry as soon as possible.


Temperature controlledLoggerNo special requirementsOther?


By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.